Hääkakut

Osa suurta juhlaa.

Hääkakku

Hääkakut

Hääkakku on yksi iso osa hääjuhlan tarjoilusta. Hääkakun leikkaus on monelle tärkeä traditio, jota myös häävieraat juhlissa usein odottavat. Tämä hetki on myös yksi kuvatuimmista hetkistä häissä, joten kakku varmasti jää monen mieleen ja myöhemminkin muisteltavaksi. On varmasti mukavaa, että kakku olisi juuri teidän näköinen, juuri teidän juhliinne sopiva ja juuri teille suunniteltu.

Pidetään yhdessä tunnin hääkakku –palaveri, johon valmistan kaksi pientä maistelukakkua teidän makutoiveiden mukaan. Pääsette maistamaan kahvikupin, teen tai mehun kanssa valitsemianne makuja ja loput kakuista saatte viedä vielä kotiin maisteltaviksi. Palaverissa suunnitellaan yhdessä mm. kakun muotoa, koristelua, makua, kuljetus ja säilytys.

Jos hääpäivä on jo päätetty, ota yhteyttä, niin tehdään teille varaus kyseiselle päivälle ja sovitaan alustava palaveriaika.

Mikäli häävieraita on yli 65, niin saatte palaverin veloituksetta. Palaverista teen veloituksen palaverin yhteydessä, mutta saatte siitä hyvityksen kakkulaskussa. Mikäli kakkutilausta ei tule tai se peruuntuu teidän osaltanne meistä riippumattomasta syystä, emme hyvitä palaverimaksua.

Myös alle 65hlö hääkakuille voidaan järjestää halutessanne palaveri, mutta niistä emme hyvitä palaverimaksua kakkulaskussa, vaan se maksetaan kokonaisuudessaan.

ShapeCake
ShapeCake

Hääkakkupalaveri

Tunnin mittainen hääkakun suunnittelupalaveri.

Yli 65 henkilöä

65,00€
(hyvitetään tilauksen toteutuessa)

Alle 65 henkilöä

65,00€