Tarina

Mannerheimintieltä Tammelaan

Muumitalokakku

Manskun kakun tarina

Manskun Kakun tarina on vielä melko lyhyt, mutta tärkeä. Manskun Kakku on perustettu toiminimelle vuonna 2017. Kaikki lähti lapseni 2 –vuotis syntymäpäiväjuhlilta, joihin päätin itse tehdä ison Muumitalokakun. Tämä kakku taisi olla elämäni toinen täytekakku, jonka valmistin itse alusta loppuun saakka, hieman vino ja ikkunat vinksallaan.

Isäni ehdotti, että minun pitäisi alkaa valmistamaan kakkuja myös muille tilauksesta, nauroin tälle katketakseni. Silti ajatus lähti tästä muhimaan ja ei mennyt montaakaan viikkoa kun toiminimi oli perustettu ja kaikki sai alkunsa.

Nyt Manskun Kakku sijaitsee Kanta-Hämeen Tammelassa, minun kotipaikkakunnallani.

Mutta mistä sitten tulee nimi Manskun Kakku? Asuimme perheeni kanssa perustamisvaiheessa Helsingissä Mannerheimintien varrella, joten Manskun (=Mannerheimintien) Kakku oli melko selkeä valinta. Tämän nimen olen halunnut säilyttää yrityksen perustamishistoriaa vaalien, muistona kaiken alusta.

Muutto kotipaikkakunnalleni Tammelaan tapahtui vuonna 2018, jolloin tietenkin myös Manskun Kakku muutti meidän mukanamme tuomaan nautintoja Kanta-Hämeeseen.

Hyvin pienimuotoinen toiminta laajenee 2020 vuoden alusta, jolloin Manskun Kakun historia saa hyvän alun tulevaisuudelle, uudelle pidemmälle tarinalle.

- Jonna, Manskun Kakun perustaja.